Ben je op zoek naar een tandarts die net even een stapje verder gaat dan je gewend bent? Bij tandheelkunde van der Kooi kun je terecht als je op zoek bent naar een echte specialist op het gebied van reparaties voor tanden, protheses of een kunstgebit bijvoorbeeld. Het is verstandig om regelmatig naar de tandarts te gaan om controle te laten uitvoeren. Eventuele punten waar wat aan gedaan moet worden, daar komt u dan snel achter. We vertellen graag wat meer over de mogelijkheden die er zijn en waarom het verstandig is om regelmatig naar de tandarts gaan. Ook als je een kunstgebit hebt is dit aan te raden. Wanneer er reparaties aan een kunstgebit uitgevoerd moeten worden dan bent u zeker aan het juiste adres bij van der Kooi.

Regelmatig naar de tandarts voor controle

De meeste mensen in Nederland gaan twee keer per jaar naar de tandarts en dat is natuurlijk niet voor niets. Ook als er niets aan de hand is, is het goed om regelmatig controle te laten uitvoeren. Eventuele dingen die wel gerepareerd moeten w

De voordelen van een kunstgebit

orden, en dan op tijd aan het licht waardoor het niet achteraf gerepareerd hoeft te worden. Over het algemeen raden wij ook aan om minimaal twee keer per jaar naar de tandarts te gaan, en vaker als u last heeft van tandplak of gevoelige tanden bijvoorbeeld. Er zijn ook steeds meer mensen die een kunstgebit hebben, dit betekent echter niet dat je dan niet meer naar de tandarts hoeft. Het is nog steeds belangrijk om ook aan de rest van het gebit en aan het kunstgebit zelf controle uit te voeren. Hierbij geldt altijd, preventie is beter dan genezen.

Zoals we al even genoemd hebben, beschikken steeds meer mensen in Nederland over een kunstgebit. Dit is een luxe want in andere landen is dit nog lang niet zoveel beschikbaar. Steeds meer mensen hebben ook baat bij een kunstgebit, wanneer het echte gebit niet meer voldoet of niet meer te repareren is, is het vaak een logische oplossing. De voordelen voor de patiënt zijn; eenvoudig onderhoud, lage kosten en toch een goed gebit.

 

Reparaties aan uw kunstgebit

Als je beschikt over een kunstgebit dan is het natuurlijk wel fijn als je er zo lang mogelijk gebruik van kunt maken zonder naar de tandarts te hoeven. Toch is het aanbevolen om regelmatig controle uit te laten voeren. Eventuele reparaties kunnen dan snel worden uitgevoerd en bovendien op tijd. Achteraf is dit toch altijd wat moeilijker. We verwelkomen u daarom graag snel bij tandheelkunde van der Kooi.