Mondhygiënist in Nijmegen

Bel ons 085-4011595

Mondhygiënist Nijmegen

Een extra verzorging van uw gebit is vaak geen overbodige luxe want hiermee worden complicaties in een later stadium voorkomen. Waar u voorheen altijd naar de tandarts moest voor het controleren en onderhouden van uw gebit, kunt u tegenwoordig tevens terecht bij een mondhygiënist in Nijmegen. Hoewel een mondhygiënist geen behandelingen als het vullen van gaatjes of het plaatsen van kronen en bruggen voor u uitvoert kan hij of zij u wel helpen bij het verwijderen van tandsteen, tandplak, enzovoorts. Zo worden bijvoorbeeld gaatjes voorkomen! Ook wanneer u een slechte adem heeft is een bezoek aan een mondhygiënist verstandig. U kunt uw tandarts om advies vragen over het nut van een bezoek aan de mondhygiënist in Nijmegen.

Wat doet een mondhygiënist voor u?

Het merendeel van de cliënten van een mondhygiënist komt hier om zijn of haar gebit een extra keer te laten onderhouden. Op plekken waar u moeilijk kunt komen met een tandenborstel, kan tandplak zich ophopen met tandsteen tot gevolg. Wanneer u deze tandsteen niet tijdig laat verwijderen kunnen er gaatjes ontstaan. Ook het verhelpen van een slechte adem of het oplossen van ontstekingen aan uw tandvlees zijn behandelingen die u bij een mondhygiënist kunt laten uitvoeren. Een mondhygiënist geeft u tips en laat u zien hoe u een ontsteking aan het tandvlees in de toekomst kunt voorkomen.

Breng een bezoek aan de mondhygiënist in Nijmegen!

Lijkt het u ook fijn om een tandartsschoongevoel te hebben zonder iedere keer bij uw tandarts langs te hoeven gaan voor een periodieke controle? Kom eens langs bij de mondhygiënist in Nijmegen om uw gebit te laten onderhouden. Een doorverwijzing vanaf uw tandarts is niet noodzakelijk, u kunt zo binnenlopen voor het maken van een afspraak of telefonisch contact zoeken. Ideaal als u snel geholpen wilt worden!